Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim giris kayit
  Dagistanlilar Forumu > Genel > Komplo Teorileri ve unutulmuş gerçekler. (Moderatör: çeziyas_serdar) > aselsandaki sır çözüldü
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: aselsandaki sır çözüldü  (Okunma Sayısı 728 defa)
02 Ocak 2008, 15:25:26
Üye Bilgileri
dağıstanlı
Ziyaretçi
« :»

ASELSANDAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz yıl 3 Aselsan mühendisi ölmüştü. İntihar denmişti.

Yazılı ve görsel basının peşine düşmediği, araştırmadığı ancak insanların e-mail yoluyla birbirlerine duyurduğu bu yazıyı sizinle paylaşmak istedik .

Bundan birkaç yıl öncesine kadar, F-16 üretim merkezi TAI de uçakların, dost-düşman tanımlaması nı yapan elektronik sistemi, bir tek Türk mühendisin dahi giremediği bir bölümde üretiliyordu.

Bu sistem Türk F-16 sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin dost mu düşman mı olduğunu pilota iletiyordu.

Yanlız burada bir sorun vardı.

Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostlarımızdan (!) ABD, İngiliz veya Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu.

Bu da bir savaş halinde bu kadim dostlarımızın bizi sinek gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu.

Aselsan mühendisleri, 6 ay gibi kısa bir sürede, ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin hakimiyetini, lehimize çevirmeyi başardı.

ABD nin, yıllarca çalışarak kurduğu tezgah, DAHİ TÜRK MÜHENDİSLERİ tarafından kısa bir zamanda bertaraf edilmişti.

Peki DAHİ MÜHENDİSLERİMİZ şimdi ne ile uğraşıyorlardı?

Kadim dostumuz (!) ABD, sadece uçak tanıma sistemi ni elde tutma kozunu, elinde bulundurmuyordu.
Bundan daha vahim ve önemli kozu vardı.!

ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında, ABD tarafından satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip uçak, helikopter, tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araçları "UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR.!"

Yani, kendi yaptığı bu elektronik sistemler istendiği anda uzaktan kumanda misali uydulardan kontrol edilebiliyor. Bu, Türk Ordusu' nun savaş başlamadan yenilgisi anlamına geliyor.

İşte 3 DAHİ MÜHENDİS' in katlinin nedeni: Aselsan mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin, MİLLİLEŞTİRİLMESİ konusundaki başarısından sonra benzer bir başarıyı, ABD güdümlü elektronik sistemlerin kontrol dışı bırakılması, uydu müdahalesini bertaraf edecek yeni elektronik sistemlerin geliştirilerek, silahlı gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için çalışıyorlardı.

Bunlardan 3 gencimiz, kadim dostumuz (ABD) tarafından ŞEHİD edildi.Dostumuz ABD bu sistemi, EŞREF BİTLİS PAŞA' nın ŞEHİD edilmesinde, içinde bulunduğu uçak da kullanmıştı.

Uyumaya devam etmek isteyenler,
UYUMAYA DEVAM EDİN.!

alıntı
02 Ocak 2008, 15:56:20
Üye Bilgileri
Maârulavv
bahharçi

« Yanıtla #1 :»

Abi  şunuda ben eklemek istiyorum ıspartada düşen (indirilen) uçak olayıda bunun bir benzeri paylaşım için teşekkürler.

Kuzgunlar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
                                İmam Şamil
02 Ocak 2008, 16:09:22
Üye Bilgileri
takoo
datssi

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

ah ulen abd ah! bu abd nin açılımını bilen varmı kardeşler
ben burdan yazmıyayım merak eden bana sorsun Grin Grin

WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET.WWWKİRNELİLER.NET.WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET
05 Ağustos 2008, 01:55:07
Üye Bilgileri
fuathan
yeni üye
*

ONURLU VE ASİL MİLLET

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

BU AMERİKA'YA ÇOK KIZIYORUZ. Türkler ve Müslümanlar olarak yüzde yüz haklı  kızıyoruz. Fakat bakıyorum bu kızan insanlar  amerikancı partilere oy vererek amerikayı ülkemizde dahada kök salmasına sebep olmuyorlarmı. Yalnız üzüldüğüm bizim müslüman geçinenlerde amerikancı. Bakın bu ülkede 1 yıldır  ergenekonla oyalıyorlar bizi yok Hırant Dink'le oyalıyorlar (Hani çocuklara bir oyunçak verisin oyalanırya işte bunlarda bizleri böyle gerçeklerden uzak tutuyorlar.) NEDEN NEDEN NEDEN Bu ülke insanları ve MEDYA'sı bu ASELSAN MÜHENDİS'lerini konuşmuyor çünkü amerika ve yandaşları müsade etmiyor. Amerikanın bu dünyanın üzerine karabasan gibi çökmesinde kurtulmasına az kaldi yıkılacak  inşallah bu saltanat ALLAH'ın izniyle.
AMERİKA'YI SEVMİYORSAN DOLAR KULLANMA   Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry  Angry Angry Angry Angry Angry   (Bu arada tabiki ergenekon gibi yapılanmalarıda tasvip etmiyorum)
05 Ağustos 2008, 12:04:09
Üye Bilgileri
MysTeRy
Zamayir
Global Moderator
datssi
*

Atasını Bilmeyen, İt Peşinde Gezermiş....

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

amerikada mı müslünalığı seçeçek ne ipini koparan amerikaya yerleşiyo  Grin Grin Grin

KADIKÖYLÜ&ZAMAYİRLİ
17 Ağustos 2008, 03:33:30
Üye Bilgileri
janserey_78
yeni üye
*

« Yanıtla #5 :»

Beyin göçü yaşanıyor diye feryat ediyoruz ama genç beyinlerin canına sahip çıkamıyoruz.Elbet yılınmayacak..
29 Mart 2010, 21:07:53
Üye Bilgileri
Juan
yeni üye
*

« Yanıtla #6 :»

Muhsin Yazicioglunun Halikopterinide Bu yola Düsürmüs Ola Bilirler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Dagistanlilar Forumu
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.15.
© 2007, Simple Machines. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!