| 06 Mayıs 2007, 20:38:05 |
|
|
 |
« :» |
|
Sitemiz ile ilgili önerilerinizi yazabilirsiniz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2007, 22:33:55 Gönderen: kamakıran »
|
|
|
|
|
| 11 Mayıs 2007, 23:51:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Öncelıkle emegı gecen herkese teşekkurler ellerınıze saglık arkadaşlar allah razı olsun hepinizden bızlerı burda bır araya getırdıgınız için
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2007, 13:50:30 Gönderen: Sınaypır »
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2007, 01:56:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
cok janjanlı olmaz dizayn biraz kötü begenmedim acıkcası =) ama genede bole bi site olduu için Allah razı olsn sizden =) bu arada siteyle ilgilenebilirm dizayn script konusunda isterseniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2007, 15:44:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
cok janjanlı olmaz dizayn biraz kötü begenmedim acıkcası =) ama genede bole bi site olduu için Allah razı olsn sizden =) bu arada siteyle ilgilenebilirm dizayn script konusunda isterseniz
söylediğini tam anlıyamadım örneğin neresi janjanlı site ana sayfamı forummu ? veya hanki bölümlerde neler yapılmalı konusunda fikrini söylersen sevinirim. tekrar hoşgeldin aramıza. saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mayıs 2007, 10:38:19 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Bazı üyelerimizin bilerek veya bilmeyrek forma siyasi ve idoolojik içerikli yazı yazdıkaları görülmüktedir, bu web sitesinin yapım amacı tamamen AVAR ların tanışması ve kaynaşması amaçlı olduğundan eminim. Bu siteye ve AVAR birliğine verilecek en büyük zarar ve ihanet bu tür ortamlara siyasetin taşınamsıdır. Bütün AVAR dostlara sevgi ve saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Haziran 2007, 18:29:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
gayet güzel olmuş...ortam güzel bence...önemli olan görüntü değil içindekilerin nasıl olduğu..sevgi ve saygı varsa kafii.. şimdi daha başarılı olur diyecem..demekle olmuyo bizimde elimizden geldiği sürece destek olmamız lazım..sadece site yönetimiyle bu iş bitmez üye olan herkesin destek vermesi lazım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15 Haziran 2007, 19:43:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Degerli Dağıstanlı kardeşlerim. yapılan elrştiriler olumlu ve yapıcı olması gerekir. kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Birbirimize çok iyi sahip çıkalım.Eksikler varsa düzeltelim.Hatasız insan olmaz.Önemli olan kırılıp dökülen tamir edip hayata geçirelim Mevzuyu bilmiyorsak öğrtenelim öğrendiklerimizi etrafa çevreye dağıtalım.Birbirimize yardımcı olalım.Barkalay Gomekh likh.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2007, 02:08:58 Gönderen: avar »
|
|
şuayıp
|
|
|
| 16 Haziran 2007, 20:44:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
benim bir önerim benim gibi dilimizi bilmeyen arkadaşlara biraz olsun yardımcı olmak.. bu epey olsun zor ama eğer yardımlarınız olursa çok seviniriz..kendi dilimi öğrenmek benim bu dünyada en çok istediğim şey herkese selamlar saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Haziran 2007, 11:11:45 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Bir arkadaş Avar arkadaşların tanışması amacındayız diye. Site madem Dağıstanlılar adını taşıyor. O zaman Avarlar dışındaki tüm Dağıstanlılar'ı da kapsaması gerekir. Lezgiler, Dargi, Tat, Kumuk ve Laklar'ı da. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Haziran 2007, 15:43:53 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
MAARULAV Dağıstanlı demek AVARCA orada yaşayan tüm halkları kapsar.Gomekh likh barkalayh.
|
|
|
|
|
|
şuayıp
|
|
|
| 23 Haziran 2007, 22:15:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
Muhakkak ki www.dagistanlilar.net diasporadaki tüm halkları içine alacak şekilde ve birlik sağlayacak şekilde yapılandığını ve teşkilatlandığını biliyorum, her ne kadar siteyi kullanan arkadaşlarımız daha cok Avarlar olsada diğer Dağıstan kavimleride sitede paylaşımda ve etkileşimde bulunmalıdırlar. Nihayetinde Aynı kültürün ve ortak bir tarihin torunları olduğumuzu unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
Бишу к1удияб бечелъи кинаб гу миляталъул, буго дазул мац1 гуна маданияат.
|
|
|
| 24 Haziran 2007, 02:37:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Haziran 2007, 13:42:23 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
Arkadaslar avar ısmı rusların verdıgı bır ısım dagıstanda eskıden buyana kullanılan avar yerıne magarulal dır.ama ıkısıde aynı seyı ıfade eder.ama bu sıtede magarulal lar cok olsada ortak payde degıstan ve dagıstanlılık.Imam samılı ordakı mısyonu dagıstanlılık ve dın ıdı ve hepımızın tarıhı kulturu dını bır ve ayrı ayrı dıller olsada ımam samıl zamanında kullanılan ortak dılde bolmals ıdı.bız hepımız bırız magarulalı lezgısı dargını kumuku lakı zundalı tatı tabasaranı.Herkese saygı ve sevgıler sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
Dağıstanlılar Kültür Derneği Başkanı (İstanbul) Dagder.netSİVAS / Üçtepe'li
|
|
|
| 26 Haziran 2007, 09:08:00 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
zaten bizden olmayanlar ne kökenli olursak olalım bize çerkes diyorlar..adigeye de maarulada abhazada çerkes diyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Haziran 2007, 20:34:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
Zaman zaman yazılarla katılıyorum benım de soyle bır onerım olacak.Dagıstanlılar ıcınde su anda unıversıtede okuyan ogrencıler bayagı fazla.Herkes kendı dogdugu koyun tarıhını ve dagıstandan hangı aıle nereden gelmıs ılk gelen dedelerının ısmı ne bunları koylerındekı muhtarlarla ve yaslılarla ortak calısma yaparak en azından tatıl donemınde eylul ayına kadar bu calısmayı yapsalar ve ıstanbul dagıstanlılar dernegıyle ırtıbata gecseler ve yazdıkları bılgılerı dernege ulastırlarsalar. Bız dernek olarak dagıstanla ordan bazı edebıyat ve tarıh bılım adamlarıyla ırtıbattayız. Bunlar vasıtasıyla bır kok arastırmasına gırsek nasıl olur acaba.Evet yaparız dıyen varsa dernek tel 02125320138 bızle yazısın veya elektronık ortamda olabılırse bu konuda kafa yoralım ve dagıstanla ortak calısma yapalım. Said genç İstanbuldagıstanlılar kultur dernegı baskanı cep no.05057178836
|
|
|
|
|
|
Dağıstanlılar Kültür Derneği Başkanı (İstanbul) Dagder.netSİVAS / Üçtepe'li
|
|
|
|