Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim giris kayit
  Dagistanlilar Forumu > Genel > Öneri ve Görüşleriniz (Moderatör: çeziyas_serdar) > Önerileriniz
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Önerileriniz  (Okunma Sayısı 2766 defa)
28 Haziran 2009, 05:03:28
Üye Bilgileri
avar_onuktav
kıdemli üye

« Yanıtla #60 :»

Sitede zaten chat odası var fakat malum yaz aylarının gelmesi birazda ilgisizlikten istenilen düzeye ulaşamadı.İnşallah biz adminler olarak bu hizmetide en yukarı taşıyacağız.

Sayın Onuktav siteniz ile ilgili yorum yapmayacağım sizde sitenizin siyasi bir site olduğunu söylüyorsunuz zaten bizler Dagistan Group olarak hiçbir siyasi görüşe sitede izin vermiyoruz bizim Dagistan Group olarak amacımız diasporada yaşayan tüm Dağıstanlıları ayrım gözetmeksizin bir araya getirmek bu nedenle örneklerimizde biraz daha dikkatli olursak herhangi bir tartışmaya imkan verneyiz.Bu söylediklerimi yanlış anlamayın kesinlikle sizinle bir alakası yok.Sizde iyi bilirsiniz diye düşünüyorum cemiyetçilik faaliyetlerinde siyasetin yeri yoktur.Örneğin burada muhafazakar dediğimiz insanlarda var solcu dediğimiz insanlarda biz olaya Dağıstanlı kimliği ile bakıyoruz.

SAYGILARIMLA

EYVALH GANDAŞIM tabiki burda bulunmamız  ve paylaşımımız      dagıstan için  amacım  yanlış anlaşılmasın haklısın  öyle olmak gerekiyor  bilincsiz bir  yanlışımız olduysa özürlerimi bildiririm ben örnek verdim   canlı sohbet için  ama  uyarın içinde teşekkürler gandaşım
 gandaş diyorum  kızmıyorsun   inşallah  Smiley
 saygılaRIMLA
24 Temmuz 2009, 01:26:05
Üye Bilgileri
BAHHARÇİ
yeni üye
*

« Yanıtla #61 :»

Zafer abi girmeyeli baya bi zaman olmuştu sitede biraz değişiklik bekliyordum ama girdiğimde hiç bir değişiklik olmamış shift+delete yapmak lazım
25 Temmuz 2009, 03:03:14
Üye Bilgileri
avar
avar
Admin
datssi
*

WWW Offline
« Yanıtla #62 :»

ne gibi değişiklikler ?

25 Temmuz 2009, 23:38:02
Üye Bilgileri
BAHHARÇİ
yeni üye
*

« Yanıtla #63 :»

ne gibi değişiklikler ?

Abi en basiti Forum düzenlenebilir üye sayısı arttırılabilir resimler bölümünü albüm şekline çevirirseniz hiç de fena olmaz programlar bölümüne doğru düzgün bi şeyler atılabirlir vs...
27 Temmuz 2009, 05:48:28
Üye Bilgileri
avar_onuktav
kıdemli üye

« Yanıtla #64 :»

selamün aleyküm

benim bu forumdan üyeliyimin iptaline yazdıgım tüm mesajların silinmesini istiyorum
 sebeb : birlik yok tanışma yok iletişim yok  googleden buldugunu burya yapıştırmak için acılmış  sözüm ona dagıstanlıları,avarları bir araya toplamak
hoş görünüz sıfır  realde oldugunuz gibi artık asimilasyon olmuşsunuz bir hefesle üye oldum  selam yazdım tanışalımdedik  oralıklı (ilğilenen) olan olmadı ve bu yetmedi  kendini bilmeyen sözüm ona bir kaç kişiden  atalarına ihanet eden  ermenileri bana savunan birileriyle ne dagıstanı paylaşırım nede avarlığımı  bilirsinizki AVARIN  bir anlamıda asidir  evet benim genimde asilik  var
 sen :avar   rumuzlu kulanıcı
sen .hacı murat rumuzlu kullanıcı
sen .lezğimurat rumuzlu kulanıcı
bu rumuzlara bakınca içim kanım  kaynıyor ama  uzun süredir  burya geliyorum  yazılanları okuyorum ne oldu bizlere bu kadar vurdum duymaz bir milletmi olduk . hepsi boş  ego tatmini paylaşım yok  iletişim yok  avarlık dagıstanlık bu değildir  ATA mız şamili örnek alalım .
 sesli panel kuralım dedik bir yönetici cıkıpda  evet veya hayır demedi.
 (cuma günleri  buraya girip cumanızı kutlayalımdedik  acmış oldugumuz cumanız mubarek olsun konusu siliniyorsa
 vesselam
 hepiniz allaha emanet olun

selam ve dua ile dağlı kalın
ister  üyeliğimi iptal edin ister etmeyin  son girişim  olcak
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2009, 05:55:09 Gönderen: avar_onuktav » Logged
27 Temmuz 2009, 11:43:50
Üye Bilgileri
muratlezgi
Global Moderator
datssi
*

« Yanıtla #65 :»

Evet forumda istediğimiz düzeyi yakalayamıyoruz bir türlü genel olarak bizim toplumumuzun sorunu birlikteliğimizi bir türlü sağlayamıyoruz.Ben sizin birkaç mesajınızı sildim fakat bu asla cuma veya kandil meseajı değildi sizin gibi sinir olduğum ermeniler ile ilgili mesajdı diğer admin arkadaşlarında kasıtlı olarak sileceğini düşünmüyorum bakın birliktelilten yenilik yapmaktan bahsetmişsiniz siz peki niye kızıp terk ediyorusunuz eğer ki içinizde birşeyler yapmak varsa buyrun gelin beraber yapalım ben varım Dağıstanlılık Kafkasyalılık adına ne yapılacaksa ben varım.Bakın yaz ayları itibari ile birçok üyemiz köyüne tatile oraya buraya gitti forumda sakinlik var tanışma ile ilgili bana özelden mesaj atmıştınız bir konu ile ilgili ben size geri dönmedim.bakın dünyagörüşlerimiz farklı bile olsa siz benim hemşerimsiniz bizlerin bir ortak noktası Dağıstanlı olmak ve sormak istiyorum benim adımı ve birkaç arkadaşın adını yazdıktan sonra kanım kaynıyor demişsiniz bunu bana açıklarmısınız

Bizim web group olarak yetersiz olduğumuz noktalar olmuş olabilir haklısınızdır fakat sizin bahsettiğiniz gibi kopyala yapıştırın peşinde değiliz bunun en basit örneği ortaya koyulan Dağıstan Dilleri ndeki sözlük firma rehberidir.Bakın sayın Onuktav forum bütün üyelerimize açık ve herkes kendince bir dünya çizmiş kimileri için kültür dans kimileri için hingal fakat kültür bunların hepsinin oluşturduğu bütündür.İşte bizim burada amacımız kimsenin beyazlığını siyahlığını fenerliliğini beşiktaşlılığını öne çıkarmadan ortak noktamız olan Dağıstanlı kimliğinde buluşturmaktır.

Siz gitcem demişsiniz ama ben size bir daha düşünün diyeceğim.

Murat Cemal Zengin
27 Temmuz 2009, 22:57:50
Üye Bilgileri
BAHHARÇİ
yeni üye
*

« Yanıtla #66 :»

selamün aleyküm

benim bu forumdan üyeliyimin iptaline yazdıgım tüm mesajların silinmesini istiyorum
 sebeb : birlik yok tanışma yok iletişim yok  googleden buldugunu burya yapıştırmak için acılmış  sözüm ona dagıstanlıları,avarları bir araya toplamak
hoş görünüz sıfır  realde oldugunuz gibi artık asimilasyon olmuşsunuz bir hefesle üye oldum  selam yazdım tanışalımdedik  oralıklı (ilğilenen) olan olmadı ve bu yetmedi  kendini bilmeyen sözüm ona bir kaç kişiden  atalarına ihanet eden  ermenileri bana savunan birileriyle ne dagıstanı paylaşırım nede avarlığımı  bilirsinizki AVARIN  bir anlamıda asidir  evet benim genimde asilik  var
 sen :avar   rumuzlu kulanıcı
sen .hacı murat rumuzlu kullanıcı
sen .lezğimurat rumuzlu kulanıcı
bu rumuzlara bakınca içim kanım  kaynıyor ama  uzun süredir  burya geliyorum  yazılanları okuyorum ne oldu bizlere bu kadar vurdum duymaz bir milletmi olduk . hepsi boş  ego tatmini paylaşım yok  iletişim yok  avarlık dagıstanlık bu değildir  ATA mız şamili örnek alalım .
 sesli panel kuralım dedik bir yönetici cıkıpda  evet veya hayır demedi.
 (cuma günleri  buraya girip cumanızı kutlayalımdedik  acmış oldugumuz cumanız mubarek olsun konusu siliniyorsa
 vesselam
 hepiniz allaha emanet olun

selam ve dua ile dağlı kalın
ister  üyeliğimi iptal edin ister etmeyin  son girişim  olcak

Anlayış farkı  Undecided
28 Temmuz 2009, 02:13:30
Üye Bilgileri
bejdal
Global Moderator
datssi
*

Чияр ракьалда чи беццав.

WWW Offline
« Yanıtla #67 :»

keskin sirke küpüne zarar. Undecided

bejdal

Бишу к1удияб бечелъи кинаб гу миляталъул, буго дазул мац1 гуна маданияат.
28 Temmuz 2009, 06:15:55
Üye Bilgileri
avar_onuktav
kıdemli üye

« Yanıtla #68 :»

selamün aleyküm

murat gandaşım msn me   yazmış oldugun ileti doyasıyla  cevap vermek için geldim sizlere küs, dargın falan değilim üzülüyorum evet yukarda yazmış oldugum sitemlerime cevap keskin sirke küpüne zarar, veya anlayış farkı  dogru olabilirler can gardaşlarım
 ama idaalerim arasında düşler ve diller ülkesi  dagıstanı , kafkasyayı siz değerli gandaşlarımla  tanışarak  iletişim kurarak yaşamak  yaşatmak .kaybolmuş örf ,adet,gelenek,lerimize sahip cıkmak siz değerli  abilerden,kardeşlerden ,bacılardan  gandaşlarımdan bi haber yaşamaktansa sizlerle birlikte olmak sizlerle selamlaşmak, vedalaşmak  özünüze kurban olmak istiyorum ki öyleyim dir
 tanışmıyoruz her kullanıcı rumuzun ardında bir insan var ve o insanda dağlıysa, avarsa,lezğiyse(kafkas)sa neticede insan degerlerimize sahip cıkmak  lazım  fazla  uzatmak istemiyorum.

Benden bir acıklama  istemişin  yazmış oldugum rumuzlara  kanım kaynıyor  bu kelimenin anlamı isimleriniz  cok güzel rabbim  isimlerinizle büyütsün  hacımurat,avar,lezği anlamları büyük  bu isimleri görünce bile insan kendini  dagıstanda  hissediyor  o anlamda dedim  gandaşım umarım anlamışsındır .

BU FORUMU İLK  GÖRDÜĞÜMDE  BEN NE YAPABİLİRİM DEDİM BU GANDAŞLARIMLA NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM DEDİM  KENDİME SORDUM  BİR SESLİ SOHBET PANELİ KURALIM  EN AZINDAN  İKİ KİŞİDE GELSE SOHBETE SESLİ KONUŞARAK SAMİMİYETLİK ARTAR YAZILAN KELİMELERİN DİLİ YOKTUR  BUNLARI CANLI VE SESLİ DUYURARAK ANLATMAK  BİZLERİ DAHADA YAKINLAŞTIRIR  DİYE DÜŞÜNDÜM NEYSE HAYIRLISI OLSUN.
  MURAT GARDAŞIM ,GANDAŞIM  GENEDE ALLAH RAZI OLSUN  BİR GANDAŞINI ACİL VERMİŞ OLDUGU BİR ACİZLİK KARARINDAN GERİ DÖNMESİNİ SAGLAMAN BENİ MUTLU ETDİ  UMARIM  DAHADA İYİ OLACAK  SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN İNANIN SİZLERİ  TANIMAK İSTİYORUM
DAĞISTAN İÇİN  NE GEREKİYORSA BEN VARIM
MADDİ VE MANEVİ
 CAN GANDAŞLARIM

ALLAHA EMANET  OLUN  SELAM VE DUA İLE KALIN

DÜNYA BIR AVUC KAFKASYA.
Hürriyettir beklediğimiz yar
Olmazsa olur Kafkasya başımıza dar
Zulme karşı çekilmiş bir duvar
Çerkez-i, Çeçen-i, Lezgi, Avar

28 Temmuz 2009, 11:46:33
Üye Bilgileri
muratlezgi
Global Moderator
datssi
*

« Yanıtla #69 :»

İlginize ve anlayışınıza teşekkür  ederim

Selam ve dua ile kalın

saygılarımla
28 Temmuz 2009, 13:21:23
Üye Bilgileri
lezgimurat
yeni üye
*

http://groups.google.com.tr/group/lezgi?hl=tr

WWW Offline
« Yanıtla #70 :»

s.a.
ben forum lara fazla katılamıyorum.bu sitede özel mesaj veya mesaj da gönderemediğimden sadece haberler ve forumlardaki yazılan yeni konuları okuyup çıkıyorum.belki bu mesajımda yayınlanmaz ama yine de yazıyorum.hayırla kalınız.
24 Ağustos 2010, 21:15:17
Üye Bilgileri
Dagli
datssi

« Yanıtla #71 :»

Birde almanca bölüm olsa iyi olur, cünkü almanyadaki yasayan daglilar hem türkceyi hemde anadillerini iyi bilmiyorlar. Bence cok faydasi var

Чохьол эбел г1адин эркенлъи бокьа.
Цинги г1умруги бук1ине буго гьайбатаб.
Биччанте месед. Бечелъиялъ нуж гуккич1ого
рук1ине. Сундасаго ц1ик1к1ун рокьа.
Г1азуца т1огьал рацарал нек1сиял муг1урул.
Къеркье эркенлъиялъе г1оло.
Рух1 кьун ц1уне гьеб. Гьеб гьеч1они,
Мискинал Маг1арулазе г1умроги.
25 Ağustos 2010, 01:03:36
Üye Bilgileri
Andissa
kıdemli üye

« Yanıtla #72 :»

Turkcu, Turanci kesim golge etmesin, baska bir sey istemiyorum.

25 Ağustos 2010, 16:20:07
Üye Bilgileri
cemalbudak
Global Moderator
datssi
*

Faydasız İlimden ALLAH`a Sığınırım (İMAM ŞAMİL)

WWW Offline
« Yanıtla #73 :»

TEŞEKÜRLER ANDİSSA ÇAKAL İNİNİN LİNKİNİ VERMİŞTİM BİZİM BAZI CAHİLLERİMİZ OKUSUNDA İBRET ALSINLAR DİYE

YİNEDE VEREYİM HATIRLATMA MAKSADIYLA

http://www.turkcuturanci.com/turkcu/turklugun-dost-ve-dusmanlari/dunden-bu-gune-cerkezler/

Çakal Gibi Dostum Olacağına Adam Gibi Düşmanım Olsun
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Dagistanlilar Forumu
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.15.
© 2007, Simple Machines. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!