| 28 Haziran 2009, 05:03:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #60 :» |
|
Sitede zaten chat odası var fakat malum yaz aylarının gelmesi birazda ilgisizlikten istenilen düzeye ulaşamadı.İnşallah biz adminler olarak bu hizmetide en yukarı taşıyacağız.
Sayın Onuktav siteniz ile ilgili yorum yapmayacağım sizde sitenizin siyasi bir site olduğunu söylüyorsunuz zaten bizler Dagistan Group olarak hiçbir siyasi görüşe sitede izin vermiyoruz bizim Dagistan Group olarak amacımız diasporada yaşayan tüm Dağıstanlıları ayrım gözetmeksizin bir araya getirmek bu nedenle örneklerimizde biraz daha dikkatli olursak herhangi bir tartışmaya imkan verneyiz.Bu söylediklerimi yanlış anlamayın kesinlikle sizinle bir alakası yok.Sizde iyi bilirsiniz diye düşünüyorum cemiyetçilik faaliyetlerinde siyasetin yeri yoktur.Örneğin burada muhafazakar dediğimiz insanlarda var solcu dediğimiz insanlarda biz olaya Dağıstanlı kimliği ile bakıyoruz.
SAYGILARIMLA
EYVALH GANDAŞIM tabiki burda bulunmamız ve paylaşımımız dagıstan için amacım yanlış anlaşılmasın haklısın öyle olmak gerekiyor bilincsiz bir yanlışımız olduysa özürlerimi bildiririm ben örnek verdim canlı sohbet için ama uyarın içinde teşekkürler gandaşım gandaş diyorum kızmıyorsun inşallah  saygılaRIMLA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2009, 01:26:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #61 :» |
|
Zafer abi girmeyeli baya bi zaman olmuştu sitede biraz değişiklik bekliyordum ama girdiğimde hiç bir değişiklik olmamış shift+delete yapmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Temmuz 2009, 03:03:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #62 :» |
|
ne gibi değişiklikler ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Temmuz 2009, 23:38:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #63 :» |
|
ne gibi değişiklikler ?
Abi en basiti Forum düzenlenebilir üye sayısı arttırılabilir resimler bölümünü albüm şekline çevirirseniz hiç de fena olmaz programlar bölümüne doğru düzgün bi şeyler atılabirlir vs...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2009, 05:48:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #64 :» |
|
selamün aleyküm
benim bu forumdan üyeliyimin iptaline yazdıgım tüm mesajların silinmesini istiyorum sebeb : birlik yok tanışma yok iletişim yok googleden buldugunu burya yapıştırmak için acılmış sözüm ona dagıstanlıları,avarları bir araya toplamak hoş görünüz sıfır realde oldugunuz gibi artık asimilasyon olmuşsunuz bir hefesle üye oldum selam yazdım tanışalımdedik oralıklı (ilğilenen) olan olmadı ve bu yetmedi kendini bilmeyen sözüm ona bir kaç kişiden atalarına ihanet eden ermenileri bana savunan birileriyle ne dagıstanı paylaşırım nede avarlığımı bilirsinizki AVARIN bir anlamıda asidir evet benim genimde asilik var sen :avar rumuzlu kulanıcı sen .hacı murat rumuzlu kullanıcı sen .lezğimurat rumuzlu kulanıcı bu rumuzlara bakınca içim kanım kaynıyor ama uzun süredir burya geliyorum yazılanları okuyorum ne oldu bizlere bu kadar vurdum duymaz bir milletmi olduk . hepsi boş ego tatmini paylaşım yok iletişim yok avarlık dagıstanlık bu değildir ATA mız şamili örnek alalım . sesli panel kuralım dedik bir yönetici cıkıpda evet veya hayır demedi. (cuma günleri buraya girip cumanızı kutlayalımdedik acmış oldugumuz cumanız mubarek olsun konusu siliniyorsa vesselam hepiniz allaha emanet olun
selam ve dua ile dağlı kalın ister üyeliğimi iptal edin ister etmeyin son girişim olcak
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2009, 05:55:09 Gönderen: avar_onuktav »
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2009, 11:43:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #65 :» |
|
Evet forumda istediğimiz düzeyi yakalayamıyoruz bir türlü genel olarak bizim toplumumuzun sorunu birlikteliğimizi bir türlü sağlayamıyoruz.Ben sizin birkaç mesajınızı sildim fakat bu asla cuma veya kandil meseajı değildi sizin gibi sinir olduğum ermeniler ile ilgili mesajdı diğer admin arkadaşlarında kasıtlı olarak sileceğini düşünmüyorum bakın birliktelilten yenilik yapmaktan bahsetmişsiniz siz peki niye kızıp terk ediyorusunuz eğer ki içinizde birşeyler yapmak varsa buyrun gelin beraber yapalım ben varım Dağıstanlılık Kafkasyalılık adına ne yapılacaksa ben varım.Bakın yaz ayları itibari ile birçok üyemiz köyüne tatile oraya buraya gitti forumda sakinlik var tanışma ile ilgili bana özelden mesaj atmıştınız bir konu ile ilgili ben size geri dönmedim.bakın dünyagörüşlerimiz farklı bile olsa siz benim hemşerimsiniz bizlerin bir ortak noktası Dağıstanlı olmak ve sormak istiyorum benim adımı ve birkaç arkadaşın adını yazdıktan sonra kanım kaynıyor demişsiniz bunu bana açıklarmısınız
Bizim web group olarak yetersiz olduğumuz noktalar olmuş olabilir haklısınızdır fakat sizin bahsettiğiniz gibi kopyala yapıştırın peşinde değiliz bunun en basit örneği ortaya koyulan Dağıstan Dilleri ndeki sözlük firma rehberidir.Bakın sayın Onuktav forum bütün üyelerimize açık ve herkes kendince bir dünya çizmiş kimileri için kültür dans kimileri için hingal fakat kültür bunların hepsinin oluşturduğu bütündür.İşte bizim burada amacımız kimsenin beyazlığını siyahlığını fenerliliğini beşiktaşlılığını öne çıkarmadan ortak noktamız olan Dağıstanlı kimliğinde buluşturmaktır.
Siz gitcem demişsiniz ama ben size bir daha düşünün diyeceğim.
Murat Cemal Zengin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Temmuz 2009, 22:57:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #66 :» |
|
selamün aleyküm
benim bu forumdan üyeliyimin iptaline yazdıgım tüm mesajların silinmesini istiyorum sebeb : birlik yok tanışma yok iletişim yok googleden buldugunu burya yapıştırmak için acılmış sözüm ona dagıstanlıları,avarları bir araya toplamak hoş görünüz sıfır realde oldugunuz gibi artık asimilasyon olmuşsunuz bir hefesle üye oldum selam yazdım tanışalımdedik oralıklı (ilğilenen) olan olmadı ve bu yetmedi kendini bilmeyen sözüm ona bir kaç kişiden atalarına ihanet eden ermenileri bana savunan birileriyle ne dagıstanı paylaşırım nede avarlığımı bilirsinizki AVARIN bir anlamıda asidir evet benim genimde asilik var sen :avar rumuzlu kulanıcı sen .hacı murat rumuzlu kullanıcı sen .lezğimurat rumuzlu kulanıcı bu rumuzlara bakınca içim kanım kaynıyor ama uzun süredir burya geliyorum yazılanları okuyorum ne oldu bizlere bu kadar vurdum duymaz bir milletmi olduk . hepsi boş ego tatmini paylaşım yok iletişim yok avarlık dagıstanlık bu değildir ATA mız şamili örnek alalım . sesli panel kuralım dedik bir yönetici cıkıpda evet veya hayır demedi. (cuma günleri buraya girip cumanızı kutlayalımdedik acmış oldugumuz cumanız mubarek olsun konusu siliniyorsa vesselam hepiniz allaha emanet olun
selam ve dua ile dağlı kalın ister üyeliğimi iptal edin ister etmeyin son girişim olcak
Anlayış farkı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Temmuz 2009, 02:13:30 |
|
|
 |
« Yanıtla #67 :» |
|
keskin sirke küpüne zarar. 
|
|
|
|
|
|
bejdal Бишу к1удияб бечелъи кинаб гу миляталъул, буго дазул мац1 гуна маданияат.
|
|
|
| 28 Temmuz 2009, 06:15:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #68 :» |
|
selamün aleyküm murat gandaşım msn me yazmış oldugun ileti doyasıyla cevap vermek için geldim sizlere küs, dargın falan değilim üzülüyorum evet yukarda yazmış oldugum sitemlerime cevap keskin sirke küpüne zarar, veya anlayış farkı dogru olabilirler can gardaşlarım ama idaalerim arasında düşler ve diller ülkesi dagıstanı , kafkasyayı siz değerli gandaşlarımla tanışarak iletişim kurarak yaşamak yaşatmak .kaybolmuş örf ,adet,gelenek,lerimize sahip cıkmak siz değerli abilerden,kardeşlerden ,bacılardan gandaşlarımdan bi haber yaşamaktansa sizlerle birlikte olmak sizlerle selamlaşmak, vedalaşmak özünüze kurban olmak istiyorum ki öyleyim dir tanışmıyoruz her kullanıcı rumuzun ardında bir insan var ve o insanda dağlıysa, avarsa,lezğiyse(kafkas)sa neticede insan degerlerimize sahip cıkmak lazım fazla uzatmak istemiyorum.
Benden bir acıklama istemişin yazmış oldugum rumuzlara kanım kaynıyor bu kelimenin anlamı isimleriniz cok güzel rabbim isimlerinizle büyütsün hacımurat,avar,lezği anlamları büyük bu isimleri görünce bile insan kendini dagıstanda hissediyor o anlamda dedim gandaşım umarım anlamışsındır .
BU FORUMU İLK GÖRDÜĞÜMDE BEN NE YAPABİLİRİM DEDİM BU GANDAŞLARIMLA NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM DEDİM KENDİME SORDUM BİR SESLİ SOHBET PANELİ KURALIM EN AZINDAN İKİ KİŞİDE GELSE SOHBETE SESLİ KONUŞARAK SAMİMİYETLİK ARTAR YAZILAN KELİMELERİN DİLİ YOKTUR BUNLARI CANLI VE SESLİ DUYURARAK ANLATMAK BİZLERİ DAHADA YAKINLAŞTIRIR DİYE DÜŞÜNDÜM NEYSE HAYIRLISI OLSUN. MURAT GARDAŞIM ,GANDAŞIM GENEDE ALLAH RAZI OLSUN BİR GANDAŞINI ACİL VERMİŞ OLDUGU BİR ACİZLİK KARARINDAN GERİ DÖNMESİNİ SAGLAMAN BENİ MUTLU ETDİ UMARIM DAHADA İYİ OLACAK SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN İNANIN SİZLERİ TANIMAK İSTİYORUM DAĞISTAN İÇİN NE GEREKİYORSA BEN VARIM MADDİ VE MANEVİ CAN GANDAŞLARIM
ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA BIR AVUC KAFKASYA. Hürriyettir beklediğimiz yar Olmazsa olur Kafkasya başımıza dar Zulme karşı çekilmiş bir duvar Çerkez-i, Çeçen-i, Lezgi, Avar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Temmuz 2009, 11:46:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #69 :» |
|
İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederim
Selam ve dua ile kalın
saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Temmuz 2009, 13:21:23 |
|
|
 |
« Yanıtla #70 :» |
|
s.a. ben forum lara fazla katılamıyorum.bu sitede özel mesaj veya mesaj da gönderemediğimden sadece haberler ve forumlardaki yazılan yeni konuları okuyup çıkıyorum.belki bu mesajımda yayınlanmaz ama yine de yazıyorum.hayırla kalınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Ağustos 2010, 21:15:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #71 :» |
|
Birde almanca bölüm olsa iyi olur, cünkü almanyadaki yasayan daglilar hem türkceyi hemde anadillerini iyi bilmiyorlar. Bence cok faydasi var
|
|
|
|
|
|
Чохьол эбел г1адин эркенлъи бокьа. Цинги г1умруги бук1ине буго гьайбатаб. Биччанте месед. Бечелъиялъ нуж гуккич1ого рук1ине. Сундасаго ц1ик1к1ун рокьа. Г1азуца т1огьал рацарал нек1сиял муг1урул. Къеркье эркенлъиялъе г1оло. Рух1 кьун ц1уне гьеб. Гьеб гьеч1они, Мискинал Маг1арулазе г1умроги.
|
|
|
| 25 Ağustos 2010, 01:03:36 |
|
|
 |
« Yanıtla #72 :» |
|
Turkcu, Turanci kesim golge etmesin, baska bir sey istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ağustos 2010, 16:20:07 |
|
|