değerli kardeşim amirali eleştirine saygı duyuyorum.fakat berbat ifadesini anlayabilmiş deilim şu nedenle.bu site anasayfa olsun forum olsun gayet profesyonelce yapıldı.daha iyisini yapabilirim diyorsan saygı duyarız.tabi daha iyiden kasıt ne onuda bilmiyorum.bu site ve forumun googlede dagistanlilar.net alanından aramasının yaklaşık 62.300 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,23 saniye) bu kadar sayfası indexlenmiş.bana 4 tane kafkas sitesi göster bukadar sayfası indexlenen.gelelim tasarıma tasarım işi tamamen yapanın zeykiyle ilgilidir birçok hazır templeyt var istediğini alıp kurarsın .bizim kullandığımız bu yapı kodları bizim ekibimiz tarafından yenilenmiş ve yapılmış bir formattır.
forum ve sitede istediğimiz renkleri ayarlıyabiliyoruz.forumda zaten üye istediği rengi site menüdeki renklerden seçebiliyor.
fakat bu alanda çalışmalarınız varsa tabiki severek inceleriz.paylaşırsanız seviniriz.bu tip çalışmalarınızı.
daha iyisini en iyisini yapacak gücümüz var.fakat bu iyiden kasıt ne onuda anlayabilmiş deilim .varsa bu tip çalışmalarınız paylaşın inceliyelim.
DagistaN GrouP