Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim giris kayit
  Dagistanlilar Forumu > İf you don't know Turkish you can write your messages in English  > daghestan > TÜRKCE
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: TÜRKCE  (Okunma Sayısı 496 defa)
04 Eylül 2008, 22:27:10
Üye Bilgileri
BURAK
yeni üye
*

« :»

EYER TURKCE BOLUMLERDE HAZIRLARSANIZ CK MUTLU OLURUM BENDE DAGISTAN KOKENLI BIR TURK VATANDASIYIM AMA NE ORANAIN DILINI BILIYORUM NEDE INGILIZCE KAYITSIZ KALMADINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER
04 Eylül 2008, 23:38:53
Üye Bilgileri
dağıstanlı
Global Moderator
datssi
*

« Yanıtla #1 :»

EYER TURKCE BOLUMLERDE HAZIRLARSANIZ CK MUTLU OLURUM BENDE DAGISTAN KOKENLI BIR TURK VATANDASIYIM AMA NE ORANAIN DILINI BILIYORUM NEDE INGILIZCE KAYITSIZ KALMADINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

Aramıza hoşgedin burak sitemiz zaten Türkçe yayın yapıyor sen igilizce bölümüne bakmışsın sanırım forumu daha iyi incelemeni tavsiye ederim.

31 Ekim 2008, 21:50:59
Üye Bilgileri
erkanyaraş
yeni üye
*

« Yanıtla #2 :»

selamün aleykum
Ben Tokat/Türkiye de ikamet ediyorum.Dedemin amcası Muhammet Fazıl Paşa ile birlikte Musul da beraberlermiş. Amcası dedemi 17 yaşında
cemal Paşa ile birlikte İstanbul a göndermiş.Cemal Paşa yurt dışına çıkana kadar 13 yıl onun himayesinde askerlik yapmış. Ben o dönem Musul da ve yakın bir bölgede kalan akrabalarımıza ulaşabilirmiyim diye siteye üye oldum.Hani olurya dağıstanlı olupda Muhammet Fazıl paşa nın yanında dedeleri subaylık yapmış dağıstan kökenlilerle tanışırız belki. İsmim Erkan mesajınızı bekliycem.Kalın sağlıcakla
09 Kasım 2008, 02:08:04
Üye Bilgileri
dagistanli Musa
yeni üye
*

« Yanıtla #3 :»

bende dagistan kökenliyim.Avarcayi konusuyordum ama  30 yildir yurtdisinda kaliyorum cogu kelimeleri unutum. Türkiyede evde hep svsrcsyi kulaniyoruz.Herkese selamlar ve sagilarimi sunarim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Dagistanlilar Forumu
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.15.
© 2007, Simple Machines. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!