| 07 Nisan 2009, 20:52:42 |
|
|
 |
« :» |
|
23 mayısda dernek olarak gece yapacagız.Bu gecede 10 dakıkalık koylerle ılgılı barkovızyon gosterısı dusunuyoruz.Sıtedekı arkadaslar bunu hazırlarlarsa cok ıyı olur.Herkesde koylerıyle ılgılı dokuman ve bılgıyı sıtedekı arkadaslarla paylasırlarsa elımızde guzel bır calısma olur. herkesın destegını beklıyoruz.
|
|
|
|
|
|
Dağıstanlılar Kültür Derneği Başkanı (İstanbul) Dagder.netSİVAS / Üçtepe'li
|
|
|
| 15 Nisan 2009, 23:50:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Kimsede sanırım yeterli döküman yok
|
|
|
|
|
|
bejdal Бишу к1удияб бечелъи кинаб гу миляталъул, буго дазул мац1 гуна маданияат.
|
|
|
| 16 Nisan 2009, 01:45:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Aslında her köyün 5-6 resmi ile 5-6 satırlık tanıtımı bile uzun bir barkovizyon için yeter de artar bile... Bu sitede ve diğer kardeş sitelerde yeterince foto ve bilgi var gibi duruyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2009, 18:22:58 Gönderen: kubadi »
|
|
|
|
|
| 16 Nisan 2009, 16:33:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Yücel abinin dediği gibi misal İrşadiye köyünün genel bir resmi köyün kuruluş tarihi hangi boyların yaşadığı nerede olduğu gibi genel bilgiler bu arada İrşadiye nin diğer birkaç fotosu daha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 28 Nisan 2009, 15:54:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
bu konuda ne kadar ve hangi köylerle ilgili dökümana ihtiyacınız var bende kirne ,bergama dağıstan köy,dünberez hakkında yeterince döküman var
|
|
|
|
|
|
 WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET.WWWKİRNELİLER.NET.WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET
|
|
|
| 29 Nisan 2009, 13:24:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Hüseyin abi o zaman elindeki köylerden genel görünümleri varsa ihtiyarların resimleri köyün kuruluş tarihi hangi ırklar var yazıp bize gönderirmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Nisan 2009, 16:41:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
nereye ve kime gidecek bunlar ve hangileri için istiyosunuz buradan değil başka yollardanda bana ulaşabilirsin detaylı konuşmak lazım said beyde yazmış ama sanırım hazırlığını yapmıştır. oda ulaşırsa bu kolay bir mesele ister dağıstandaki olsun ister tr deki köyler olsun çok bol miktarda döküman mevcut bende
|
|
|
|
|
|
 WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET.WWWKİRNELİLER.NET.WWW.KİRNELİLER.NET,WWW.KİRNELİLER.NET
|
|
|
| 29 Nisan 2009, 23:22:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
Bu barkovızyon turkıtedekı dagıstan koylerı ıle ılgılı olacak ve 23 mayısda dernek gecesınde gosterılecek.Bu konuyla ılgılı lezgı murat ılgılenıyor en gec ayın 15 ıne kadar dernege hazırlayıp ulaştıracak.Bu konuda murata destek olursanız guzel bır ış cıkar ortaya
|
|
|
|
|
|
Dağıstanlılar Kültür Derneği Başkanı (İstanbul) Dagder.netSİVAS / Üçtepe'li
|
|
|
| 30 Nisan 2009, 15:01:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
bende onu yazdım zaten nereye gönderelim ve hangi köyler için isteniyor siz veya murat bana telden ulaşın veya msn e gelin izah edin bunu yazdım ben tabii cd leri veririm ama tekrar bana geri ulaştırmak kaydı ile isterseniz dağıstandaki köylerdende verebilirim madem barkavizyon olarak verilecek bu başında izah edecek birininde olması ve bu yerlerin neresi olduğu ve hangi kavme (avar.lezgi.vs) ait olduğunu izah edilirse açıklama iyi olur sanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Nisan 2009, 20:26:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
hangi kavmin yaşadığı şu şekilde olucak örneğin esadiye köyü geldi resimleri geçiyor belirlenen sayıda orada yazıcak Avar Dargin bu şekilde konusuldu biz site yönetimi olarak hazırlık içindeyiz said abiyle konustuğumuz gerekirse studyoda seslendirme yapılacağını söylemişti ben sana özelden mail adresimi atıyorum
SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mayıs 2009, 15:10:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
said abi gerçekten güzel bir düşünce köylerimizle ilgili bir barkovizyon peki şöyle yapsakk senın ve muratın dediği gibi barkovizyonda köylerimiz tanıtırken yazı yerınee sesli olrak sölense daha güzel olurr en azından dah etkıleyıcı tarihinden bahsedilse daha etkili olmazmı
|
|
|
|
|
|
DAĞİSTAN*****SUNTALL***CEZİ***YALOVA**GÜNEYKÖY**KÖYÜ**K.ÇEKMECE****İSTANBUL***
|
|
|
| 02 Haziran 2009, 13:38:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
sonuc ne oldu bu barkavizyon da yazmamisiniz bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Haziran 2009, 13:36:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
Gecede sergilendi abi İstanbul Dağıstanlılar Derneğiğ bölümündede yayınlandı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 02:53:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum toplam 5 nogay köyümüz mevcut. bir kısmımzıın dağıstan terekli bölgesidnen olduğumzuu düşünüyoruz. dağıstan kökenli köyler arasında yer alabilriiz:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Haziran 2009, 00:02:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
valla koylerle ilgili bilgi verebilirseniz.eklemekten mutluluk duyarız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|