Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim giris kayit
  Dagistanlilar Forumu > Genel > Öneri ve Görüşleriniz (Moderatör: çeziyas_serdar) > ESKİ MESAJLARIMIZ
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: ESKİ MESAJLARIMIZ  (Okunma Sayısı 177 defa)
25 Temmuz 2010, 18:41:57
Üye Bilgileri
cemalbudak
Global Moderator
datssi
*

Faydasız İlimden ALLAH`a Sığınırım (İMAM ŞAMİL)

WWW Offline
« :»

forum adminlerinden ricamız hatırlarsanız daha önce forumda sorun olmuştu tabi bu arada bizim 200 ün üzerinde mesajlarımızda toz oldu moderatör olmak mesajlara bağlıysa biz bunu çoktan hak etik yok değilse bazı başlıklara yetkili değilsiniz diyiliyor moderatör baş vurularını kimlere yapıyoruz bilgilendirirseniz memnun oluruz teşekürler

Çakal Gibi Dostum Olacağına Adam Gibi Düşmanım Olsun
26 Temmuz 2010, 17:18:28
Üye Bilgileri
muratlezgi
Global Moderator
datssi
*

« Yanıtla #1 :»

cemal abi sitede farkında isen bir boşluk var.moderatör arkadaşlardan yeteri desteği bulamadık en yakın zamanda forumun daimi üyeleri yani sürekli girenler olarak ister net üzerinden ister reelde oturup konusulsun gerekiyorsa benim dahi adminlği düşürülüp yeni ve istekli arkadaşlar yer verilsin
28 Temmuz 2010, 23:59:46
Üye Bilgileri
cemalbudak
Global Moderator
datssi
*

Faydasız İlimden ALLAH`a Sığınırım (İMAM ŞAMİL)

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

yanlış anlaşılmasın forum hepimizindir önemli olan kaliteli hizmet sunmak nette okadar çok saçma sapan siteler varki 10 binlerce üyeye ulaşmışlar biz neden ulaşmayalım bunun için fikir üretmeliyiz kaliteyi yakalamak için gerekirse sponsorlar bulmalıyız dikkat ediyorum bazı arkadaşlar sadece kendi reklamlarını yapmak amacıyla siteye giriyorlar neden reklam verip katkı yapmasınlar öyle fazlada değil çok cüzi şeyler olsun tabi bu arada reklamları verirken insanların rahatsız olacağı şekilde değilde hem kaliteli hemde daha çok insanlara ulaşacak mesela reklamdan anlayan arkadaşlarımızında desteğiyle yeni formüller geliştirerekte olabilir  tabi bu arada kafkas kökenli iş adamlarımızla irtibata geçerek madi manevi destek sağlamak amacıyla kendi içimizde bir ekip oluşturalım hatta gerekirse bizat kendimiz bürolarına giderek izah edelim yani ne gerekiyorsa yapalım af edersiniz fakat gerçekten ayıptır üç beş zibidinin bir araya gelerek açmış oldukları siteler kadar olamayacaksak yazıklar olsun bizlere ben başaracağımıza inanıyorum kimin admin kimin moderatör olduğu önemli değil önemli olan biz bir aileyiz ve biz bu aileyide koruyup kolamakla mükellefiz bunun yoluda birlik beraberlik içinde kalmakla sağlanır ALLAHA emanet olun

BARKALA

Çakal Gibi Dostum Olacağına Adam Gibi Düşmanım Olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Dagistanlilar Forumu
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.15.
© 2007, Simple Machines. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!