Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim giris kayit
  Dagistanlilar Forumu > Genel > Öneri ve Görüşleriniz (Moderatör: çeziyas_serdar) > Sahip Çıkalım
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Sahip Çıkalım  (Okunma Sayısı 1828 defa)
07 Temmuz 2007, 01:06:21
Üye Bilgileri
MysTeRy
Zamayir
Global Moderator
datssi
*

Atasını Bilmeyen, İt Peşinde Gezermiş....

WWW Offline
« :»

bütün abilerimizi ablalarımızı kardeşlerimizi sitemize sahip çıkmaya davet ediyorum....ne olursa olsun sitede amaç dağıstanlılar olarak birbirimizle kaynaşmak olsada bütün herkese kendimizi,dağıstanlıları anlatmak bir amacımız olsun..lütfen herkesten bu hassasiyeti bekliyoruz az olsun öz olsun bir mesajınızı bizimle paylaşın...herkese selamlar sevgiler...

KADIKÖYLÜ&ZAMAYİRLİ
07 Temmuz 2007, 17:21:21
Üye Bilgileri
ataman
olokkançi

magarulav

« Yanıtla #1 :»

SANA KATILIYORUM KARDEŞİM. ÇOK AKTİF DEĞİLİM.AMA DAHA ÖNCELERİ AKTİF OLUPTA ŞU ARALAR PEK GÖZÜKMEYEN ARKADAŞLAR YOKLAR.YAZ GELDİ HERKES TATİLE GİTTİ HERHALDE. BİRLİK VE BERABERLİK OLMASI DİLEĞİYLE
08 Temmuz 2007, 12:27:34
Üye Bilgileri
Sınaypır
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 :»

Yalçın KArdeşim Sana Katılıyorum Zaten Bırlık Ve Beraberlık te OLmasa,Olmazsa bu  İşte OLmaz Yürümez Hepimiz Sonuçta KArdeşiz Sahıp Çıkalım Derım Ve Esırgemeyelım Tabıkı
18 Ağustos 2007, 23:40:15
Üye Bilgileri
masiva9
yeni üye
*

« Yanıtla #3 :»

siteyi bir çöpçatanlık sitesi formatına sokulmaması dileğiyle
19 Ağustos 2007, 13:45:57
Üye Bilgileri
MysTeRy
Zamayir
Global Moderator
datssi
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

takıldığım günden beri ben bu sitede çöpçatanlık gibi işler görmedim kardeşim..merak etme buraya takılanları çoğu birbirleriyle akraba gibidir kardeş gibidir....bu gibi işlerin peşinde koşanların zaten bizim sitemizle işi olamaz

KADIKÖYLÜ&ZAMAYİRLİ
19 Ağustos 2007, 13:52:00
Üye Bilgileri
avar
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 :»

yalçın kardeşime aynen katılıyorum.
19 Ağustos 2007, 16:11:10
Üye Bilgileri
naip
datssi

« Yanıtla #6 :»

bende son zamanlardaki siteye katılım azlığını yaz mevsimine bağlıyorum millet ya tatilde yada sıcaktan pc başında oturmak istemiyor olabilir.yanlız bende bütün üye arkadaşlarımızın siteyi yol geçen hanı gibi kullanmalarını değilde herkesin azda olsa paylaşımlarda bulunmasını temenni ederim.çünkü gerçek anlamda kültürel paylaşım da bulunan malesef çok az arkadaşımız var.çöpçatanlığa gelince böyle bir amaçla kullanmak isteyen arkadaşlar olduğuna inanmıyorum ama site ziyaret oranıyla mesaj oranlarını karşılaştıracak olursak bir kaç tane çıkacaktır sanırım.saygılarımla

ilim irfan aradım kıldım talep
ilim irfan geride kaldı
illa edep illa edep
25 Ekim 2007, 17:57:04
Üye Bilgileri
çeziyas_serdar
Moderator
üye
*

« Yanıtla #7 :»

ya aslında siteye katılma bu tatil dolayısıylada harkez tatilde ama geri dödüklerinde sıteye girecekerinden eminim

DAĞİSTAN*****SUNTALL***CEZİ***YALOVA**GÜNEYKÖY**KÖYÜ**K.ÇEKMECE****İSTANBUL***
21 Ocak 2008, 17:40:45
Üye Bilgileri
susu
datssi

« Yanıtla #8 :»

SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİ BU BİR DAĞISTANLILAR SİTESİ AMA SON ZAMANLARDA SİTE ANA AMACI DIŞINDAKİ KONULARLA DOLUP TAŞIYOR EVET İÇİNDE HEPSİ OLSUN AMA DAĞISTANLA İLĞİLİ HABER OYUN ÖRF VE GELENEK DİL GİBİ KONULAR İŞLENSE DAHA İYİ OLUR .SİTEDEKİ ARKADAŞLARA DAĞISTANLA İLGİLİ NELER VEREBİLİRİZ BUNUN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞABİLİRİZ.SAYĞILARIMLA

23 Ocak 2008, 00:38:35
Üye Bilgileri
DaGiSTaNLi
Global Moderator
datssi
*

« Yanıtla #9 :»

SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİ BU BİR DAĞISTANLILAR SİTESİ AMA SON ZAMANLARDA SİTE ANA AMACI DIŞINDAKİ KONULARLA DOLUP TAŞIYOR EVET İÇİNDE HEPSİ OLSUN AMA DAĞISTANLA İLĞİLİ HABER OYUN ÖRF VE GELENEK DİL GİBİ KONULAR İŞLENSE DAHA İYİ OLUR .SİTEDEKİ ARKADAŞLARA DAĞISTANLA İLGİLİ NELER VEREBİLİRİZ BUNUN ÜZERİNDE YOĞUNLAŞABİLİRİZ.SAYĞILARIMLA

masiva9 çöpçatanlıkla alakalı bir şeye rastladınız mı? ya siz susu amacı dışına çıkan konuları belirtir misiniz?

Allah(cc.)'a Şükür sitemiz şu an gayet iyi durumda..Ve sitemize her zaman sahip çıkacağız..Çünkü bu konuda çok duyarlı abilerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimiz var..Hepimiz inanıyoruz ki bu site sahipsiz kalmayacaktır!...
                                                               SAYGILARIMLA!...
23 Ocak 2008, 01:05:35
Üye Bilgileri
susu
datssi

« Yanıtla #10 :»

uzun bir cümleden iki kelime seçiyorsun günlük yazı çeşitliliğine bakınca fıkralar dini yazılar sağlık köşeşi dolduruyor.
  Dağıstanla ilgili haber ve yazı yazan arkadaşların yeni yazıları sitede artık göremiyoruz benim değinmek istediğim konu buydu

23 Ocak 2008, 01:47:27
Üye Bilgileri
MysTeRy
Zamayir
Global Moderator
datssi
*

WWW Offline
« Yanıtla #11 :»

sevgili susu değindiğin konu için teşekkürler...sonuçta forum içindeki paylaşımlar sizler ve bizler yapıyoruz...inşallah bundan sonraki paylaşımlarda isteğin üzerine dağıstanla ilgili konuların sayısı artar...teşekkürler

KADIKÖYLÜ&ZAMAYİRLİ
23 Ocak 2008, 10:32:39
Üye Bilgileri
simurg
kıdemli üye

« Yanıtla #12 :»

ARKADAŞLAR BENCE DAĞISTANLILAR OLARAK PAYLAŞACAĞIMIZ KONULAR SIRF DAĞISTAN ÜZERİNE OLAMAZ DİĞER KONULARDA BAŞKA FORUMLARDA VAKİT GEÇİRİP PAYLAŞICAĞIMIZ KONULARI BURDA PAYLAŞMAMIZ DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

simurg-HAYAT DİRENMEK VE MÜCADELE ETMEKTİR. Hz. HÜSEYİN
23 Ocak 2008, 20:34:13
Üye Bilgileri
MysTeRy
Zamayir
Global Moderator
datssi
*

WWW Offline
« Yanıtla #13 :»

ARKADAŞLAR BENCE DAĞISTANLILAR OLARAK PAYLAŞACAĞIMIZ KONULAR SIRF DAĞISTAN ÜZERİNE OLAMAZ DİĞER KONULARDA BAŞKA FORUMLARDA VAKİT GEÇİRİP PAYLAŞICAĞIMIZ KONULARI BURDA PAYLAŞMAMIZ DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

arkadaşlar bu forum bizim...elbetteki kurallar çerçevesinde her türlü paylaşımları yapacağız..böyle bir kısıtlama söz konusu olamaz..

KADIKÖYLÜ&ZAMAYİRLİ
01 Şubat 2008, 15:24:59
Üye Bilgileri
bahar1
datssi

« Yanıtla #14 :»

deyerli kardeşlerim dikkat ettiyseniz hemen her gün gönderilen tüm mesajları dikkatle okuyanlardan biriyim çöpçatanlıkveya herhangi olumsuz yazıya raslamadım hep dağıstanla ilgili konular olursada çok sıkıcı olur hemen herkes aynı şeyleri yazar sorun sadece katılım azlığı aktif olan kişilerde iki elin parmakları kadar.bentüm yazılan konulardançok faydalandım diyebilirim.katılımın fazla olması dileğiyle Emekleri geçen kardeşlerimden ALLAH razı olsun.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Dagistanlilar Forumu
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.15.
© 2007, Simple Machines. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!